Umno Blogger Directory

[Iklan] Mouse Yang Boleh Scan. Canggih..!!

Komen Abu Aqif: Ini adalah iklan. Bukan video ceramah ^__^

Tolong iklan untuk Pustaka Ilmu Islam. Mouse ni boleh scan. Gosok je apa pun dokumen terus scan. Senang btul. Saya dah guna. Memang best. Tak perlu scanner yang besar². Kalau kerja yang selalu travel tu memang berbaloi. Fungsi mouse sama je cuma ditambah scanner pada mouse tu.

Kalau berminat sila lihat iklan mereka di Pustaka Ilmu Islam.Kepada sesiapa yang ingin mendapat update sekaligus ingin share update terbaru dari blog Abu Aqif Studio ke wall masing², boleh klik di sini:

- Klik “Syndication” di sebelah kiri
- Klik “Grant Permissions
- Klik “Add Facebook Target” dan klik “Add

* selepas proses ini, setiap update video terbaru akan terus share di wall anda secara automatic. InsyaAllah.

Anda bebas untuk share dan download. Tidak perlu keizinan untuk mengambil video dari Channel Abu Aqif Studio. Namun video yang diambil dari Abu Aqif Studio mohon diberi sedikit kredit dengan link-kan semula kepada video yang asal. Jazakallahukhair.. Semoga bermanfaat..
Abu Aqif Studio
Klik Sumber Blog diatas untuk layari lain-lain artikel laman web tersebut. Hanya blog popular ranking Alexa kurang dari 100,000 yang menyokong Umno disiarkan oleh admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.