Umno Blogger Directory

Hot! Bakar Pejabat DAP Dan Misteri Potong Ayam, Simbah Cat Pejabat Teresa Kok Ada Kaitan?

Seperti yang kita semua sedia maklum,DAP memang cukup mahir baling batu sembunyi tangan.Provokasi memang menjadi makanan harian mereka.Membangkitkan sentimen rasis,kebencian kaum dan juga agama sudah sebati .

Video Teresa Kok katanya sebagai gurauan, tetapi diluar sana tidak menerimanya sebagai gurauan. Mudah saja jika dah orang ramai tak terima sebagai gurauan apa perlunya mahu dipaksa tak gitu..

Pisau tahu benar dengan Ops gelap haprak ultrakiasu rasis chauvanis DAP.Memang wujud MO(modus operandi) yang dirancang.. Seperti juga sebelum ini kes Pejabat DAP kononnya dibakar di Pulau Pinang,bertujuan untuk meraih simpati kononnya DAP dizalimi.Sebaik saja pejabat lama DAP terbakar Lim Guan Eng dengan segera menuduh Umno terlibat. Sedangkan saksi melaporkan terdapat kelibat seorang lelaki cina yang membakar longokan kertas didalam pagar pejabat tersebut.

Pisau pernah menulis bahawa sebenarnya DAP lah yang sendiri membakar pejabat mereka di Jalan Telepon:Klik sini.DAP penuh dengan tipu daya awal awal lagi telah menuduh Umno dan ekstremis Islam telah membakar “ibu pejabat DAP Penang”


Kemudian di seluruh negara DAP telah menyebarkan api kebencian kononnya mereka teranaiya oleh tentangan ekstremis melayu Yang Rasis!

Setelah didedahkan ,kes itu menjadi senyap begitu saja..DAP sedar mereka terkantoi dan taktik meraih simpati gagal pada ketika itu..

Cubaan menutup kerja jahat mereka barangkali sama seperti apa yang berlaku di Pejabat Teresa Kok. Cuba perhatikan gambar dibawah..

 

Adakah ayam tersebut diupah untuk mencurah minyak dan membunuh diri?  Siapakah dalang yang mengupah ayam tersebut? Persoalan ini harus dijawap dan diteliti kerana tindakan ayam tersebut yang masuk ke dalam pagar berkunci dan mati dihadapan tangga menurut sumber DAP seolah diupah oleh Umno…

Hish..misteri sungguh…haha..

1653819_429393300525719_795128840_n

Pisau kata ” Untung Teresa Kok Sebab Ada anjing unit amal sanggup berjihad pertahankan dirinya”

Tags:  

Del.icio.us


Facebook
TweetThis
Digg
StumbleUpon


Copyright © .::Pisau.Net::. [ Hot! Bakar Pejabat DAP Dan Misteri Potong Ayam, Simbah Cat Pejabat Teresa Kok Ada Kaitan?], All Right Reserved. 2014.
.::Pisau.Net::.
Klik Sumber Blog diatas untuk layari lain-lain artikel laman web tersebut. Hanya blog popular ranking Alexa kurang dari 100,000 yang menyokong Umno disiarkan oleh admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.