Umno Blogger Directory

Husam Bayangkan 2 Adun PAS Sokong Wan Azizah Bakal Terlepas Dari Tindakan Disiplin

“Tanpa diurus, dua ADUN PAS misalnya telah mengambil pendirian sendiri. Saya difahamkan, sepanjang masa itu Perhubungan PAS Selangor tidak pun bersidang,” – Husam Musa

Jika diamati kenyataan Naib Presiden PAS Husam Musa, dengan sendirinya membayangkan bahawa 2 Adun PAS yang menandatangani perakuan berkanun menyokong DS Wan Azizah sebagai MB Selangor (Saari Sungib dan Hasnul Baharuddin) bakal terlepas dari tindakan disiplin.

Meskipun Dewan Ulamak PAS Selangor telah meluluskan usul mengecam tindakan 2 Adun berkenaan, disamping mencadangkan tindakan disiplin diambil kepada mereka, Husam sebaliknya menyalahkan PAS Selangor kerana gagal mengurus krisis.

Atau apakah Husam adalah antara anggota kumpulan pelobi Azizah yang menawarkan sesuatu kepada baki 13 Adun PAS untuk menandatangani perakuan berkanan menyokong Azizah, seperti didakwa oleh Setia Usaha PAS Selangor, Mohd Khairuddin Othman?
AKAR UMBI
Klik Sumber Blog diatas untuk layari lain-lain artikel laman web tersebut. Hanya blog popular ranking Alexa kurang dari 100,000 yang menyokong Umno disiarkan oleh admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2013. All Rights Reserved.